Vanaf oktober 2018 is Adeo op de dinsdagen in de praktijk werkzaam.

Hieronder stelt zij zich voor:

Mijn naam is Adeo Admiraal, 24 jaar en woonachtig in Rotterdam. Ik ben sinds mei 2018 afgestudeerd aan de opleiding Oefentherapie Cesar in Utrecht. De ervaring die ik tijdens de opleiding en mijn stages heb opgedaan, heeft mij ontwikkelt tot allround oefentherapeut. Na mijn studie heb ik direct het vak mogen uitoefenen in Rotterdam en vanaf oktober 2018 ook hier in Middelharnis bij Oefentherapie Noordzij.

Naast het delen van kennis omtrent gezondheid en het inoefenen van een gezond houding- en bewegingspatroon bij anderen, houd ik zelf ook erg van beweging. Ik heb lange tijd op hoog niveau getennist en ben nog steeds actief in de sport. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd tennisleraar en ik geef nog steeds tennisles aan alle leeftijden.

In mijn behandelingen streef ik naar zelfstandigheid. Ik hoop iedere cliënt nieuwe inzichten te kunnen geven en bewust te maken van hun eigen houding en beweging, waardoor klachten teruggedrongen worden en (verdere) klachten worden voorkomen.

 

Aangesloten bij:

Kwaliteitsregister Paramedici: 49103994193

VvOCM (Vereniging van Oefentherapeuten Cesar/ Mensendieck)

 

Adeo heeft ook binding met Goeree Overflakkee en Oefentherapie Noordzij wenst haar veel werkplezier toe!