Sinds 2012 ben ik al als oefentherapeut Mensendieck en Cesar werkzaam in de praktijk in Middelharnis. Met veel plezier heb  ik één dag in de week op de dinsdag op deze locatie gewerkt. Vanaf Januari 2016 gaat hier verandering in komen. Mijn man en ik zijn namelijk in verwachting van ons eerste kindje, die verwacht gaat worden op 24-03-2016. Met veel pijn in mijn hart neem ik daarom per Januari 2016 al afscheid van deze fijn werkende praktijk. Ik kies er voor om in mijn eigen praktijk in Rotterdam voor 4 dagen te blijven werken, en wanneer onze kleine man er is, wil ik geen vijf dagen meer werkzaam zijn. Vanaf Januari 2016 zullen mijn vaste patiënten, maar ook patiënten die vanaf November/December 2015 bij mij in behandeling zijn gekomen daardoor bij mijn collega Jeantine Noordzij, eigenaresse van de praktijk, worden behandeld.

Ik heb met heel veel plezier in de praktijk gewerkt en hoop dat er mogelijk bij drukte in de praktijk weer een nieuwe en tevens zeer enthousiaste collega komt te werken. Ik zal na de geboorte van de kleine man nog een geboortekaartje sturen naar de praktijk, zodat ook jullie een klein beetje op de hoogte blijven.
Ik sluit af met mijn veel gebruikte zin: Iedereen kan zijn houding veranderen, het is maar net wat jij er voor overhebt en hoe hard jij eraan wilt werken!

Succes allemaal, op naar een zo gezond mogelijk 2016!

Met vriendelijke groeten,
pascalle.2
Pascalle Koster
Oefentherapeut Mensendieck

Lieve Pascalle,

Hartelijk dank voor jouw enthousiaste inzet van de afgelopen jaren, ik spreek vast namens veel van jouw behandelde patiënten. Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe, straks met z’n driëen! Wij blijven wel contact houden en ik kom graag jullie wondertje bewonderen t.z.t.!

Al het goede gewenst!

Jeantine Noordzij, Oefentherapeut Mensendieck