De praktijk voor Oefentherapie Noordzij gaat weer open voor behandelingen per 8 mei 2020                                                     

Per 4 mei 2020 zal de praktijk gereed gemaakt gaan worden voor behandelingen op de praktijklokatie. Vanaf 8 mei zullen de behandelingen gefaseerd worden gestart zodat ik uw veiligheid volledig kan waarborgen. Hierbij wordt het stappenplan van de RIVM en onze vereniging de VvOCM gevolgd.

Indien u in goede gezondheid bent, geen koorts boven de 38 graden en/of andere Covid verschijnselen, bent u weer van harte welkom in de praktijk.
U zult mij nu treffen met alle voorzorgsmaatregelen. Dit houd o.a. in dat ik een witte jas zal dragen en indien 1,5 meter afstand houden niet haalbaar is, ik hand en gezichtsbescherming zal dragen.

In het gezondheidscentrum gelden verder andere  noodzakelijke maatregelen om u zo veilig en verantwoord mogelijk te kunnen behandelen, is het gezondheidscentrum anders ingedeeld. Zo hebben we een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en gelden er ook andere strenge regels en voorschriften. Deze hangen duidelijk zichtbaar in het centrum. We vragen uw begrip hiervoor en hopen op uw medewerking.

Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM (geen handen schudden, in je elleboog niezen en hoesten, handen wassen met desinfecterend zeep of gel, gebruik papieren zakdoekjes) gelden de volgende aanvullende huisregels:

  • Was na binnenkomst de handen met water en zeep of gebruik desinfectiegel;
  • Houd anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen op de praktijk;
  • Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal één begeleider;
  • Zorg dat u maximaal vijf minuten van tevoren aanwezig bent;
  • Verlaat het pand zo spoedig mogelijk na afloop van de behandeling;
  • Vergeet niet een handdoek mee te nemen;
  • Maak geen gebruik van de toiletten;
  • Houd rekening met elkaar en volg de aanwijzingen van het aanwezige personeel op;
  • ​Bij onduidelijkheid omtrent het coronabeleid bepaalt uw oefentherapeut hoe ermee wordt omgegaan.

Vanaf maandag 4 mei zal ik gaan starten met u telefonisch te benaderen. Mocht u op vrijdag 8 mei nog niets van mij vernomen hebben en u heeft vragen of wil zo snel mogelijk weer starten, dan kunt u weer naar het gebruikelijke praktijktelefoonnummer bellen: 0187-489849, indien ik niet opneem, ben ik aan het behandelen en zal ik u zo spoedig mogelijk terug bellen.

Ik heb zin om weer snel ‘live’ aan de slag te gaan, de videoconsulten blijken ook zeer goed te werken, die mogelijkheid blijft uiteraard ook aanwezig.

Hopelijk tot snel!

 

 

 

 

Jeantine Noordzij