Hallo, ik ben Jade Weeda 20 jaar.


Derdejaars student Oefentherapie Mensendieck aan de hogeschool van Amsterdam. In de periode 04-02-2019 tot 05-07-2019 zal ik op de woensdag en vrijdag stage lopen bij Jeantine Noordzij. Ik hoop veel te kunnen leren over verschillende klachten en ziektebeelden en de behandelingen hiervan in de praktijk. En ik wil meer te weten komen over de ondernemende kant van het beroep Oefentherapie, daarnaast wil ik mijn kennis toepassen en verbreden.
In mijn vrije tijd voetbal ik 3 dagen in de week bij vv Zuidland vrouwen 1 en train ik voor de marathon van Rotterdam. Daarnaast werk ik bij organisatie Mantelaar waar ik aan ouderen zorg en gezelschap biedt.

Ik maak graag met u kennis in de praktijk Oefentherapie Noordzij!

 

Oefentherapie Noordzij wenst Jade een leuke en leerzame stageperiode toe!