Aan alle clienten van Oefentherapie Noordzij Middelharnis,

Met pijn in mijn hart moet ik jullie mededelen dat de praktijk vanaf morgen, 24 maart 2020, zijn deuren zal sluiten voor onbepaalde tijd. Ondanks dat het mogelijk is om alle richtlijnen van het RIVM te hanteren in de praktijk (o.a. hygiene en 1,5 meter afstand houden) voel ik mij genoodzaakt tot deze maatregel over te gaan. In ons land blijft het corona virus om zich heen grijpen. Dit besluit is een zware keus.

Enigszins fijn is dat ik u wel via videoconsulten kan en mag begeleiden van de zorgverzekeraars. Dit ben ik afgelopen donderdag opgestart en na enig wennen, verloopt dit tot nu toe bijzonder prettig. Mocht u ook hiervan gebruik willen maken, laat mij dit gerust weten via dit emailadres: info@oefentherapienoordzij.nl

Uiteraard wordt u ervan op de hoogte gesteld indien de praktijk weer geopend wordt.

Voor nu wens ik iedereen veel sterkte, pas op jezelf en je naasten!

Een vriendelijke groet,

Jeantine Noordzij