Stage-ervaring Laura Heibloem bij Jeantine Noordzij, Middelharnis
Oefentherapie Mensendieck/Cesar

nieuws2Mijn naam is Laura Heibloem, ik ben 21 jaar en studente aan de opleiding Oefentherapie Cesar (Hogeschool van Utrecht). Ik zit in mijn laatste studiejaar en heb al op verschillende plekken stage gelopen. Voor mijn laatste stage ben ik in de periode van 31 augustus tot 11 december werkzaam als stagiaire in de Oefentherapie Mensendieck praktijk, onder begeleiding van Jeantine Noordzij. Tijdens deze stageperiode heb ik twee stageplekken met elkaar gecombineerd waardoor ik heb kunnen leren in twee verschillende prakijken.

Ik heb mijn stageperiode bij Jeantine Noordzij als prettig ervaren. Door de ondersteunende begeleiding heerst er in de praktijk een hele fijne en ontspannen werksfeer. De gerichte begeleiding op het gebied van het vergroten en behouden van inzicht tijdens het behandelen, hebben mij het meest geholpen in mijn ontwikkeling als beginnend Oefentherapeut.
Mede door de openheid, waarmee de patiënten met mij omgingen gaven mij de gelegenheid om veel te leren. Ik heb het contact met de patiënten om deze reden erg positief ervaren. De klachten en leeftijd van de patiëntengroep zijn divers, waarbij ik naast patiënten met lichamelijke klachten ook regelmatig patiënten met spannings- en hyperventilatieklachten heb gezien. De praktijk biedt een veilige werkomgeving waar voldoende uitdaging en mogelijkheden te vinden zijn.

Ik hoop dat toekomstige stagiaires net zo een prettige stage ervaring mogen meemaken in deze praktijk!