Met genoegen kan ik aankondigen dat per 1 maart 2017 de praktijk voor Oefentherapie Noordzij versterkt gaat worden met een nieuwe collega oefentherapeut, Lieke Olivier.

Hieronder stelt zij zich graag aan u voor:

Ik ben Lieke Olivier, 24 jaar oud en ik ben sinds januari 2017 afgestudeerd voor de opleiding oefentherapie Cesar in Utrecht. Ik heb tijdens de opleiding een passie ontwikkeld voor het behandelen en helpen van mensen met verschillende klachten. Het is voor mij een uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen plezier krijgen in het bewegen en weten om te gaan met specifieke klachten, wat mij ook erg veel plezier doet. Ik vind het belangrijk om goed te blijven luisteren wat iemand zegt en te blijven kijken naar het bewegingspatroon van diegene.

Tevens ben ik lid van VvOCM en sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Ik ben gemotiveerd om mijn kennis en inzicht te verbreden door middel van bij- en nascholing.

Ik ben een doorzetter, gedreven, creatief en ik ga recht op mijn doelen af. Voor mij is naast sporten, naar muziek luisteren en afspreken met familie en vrienden de ultieme ontspanning.

De komende periode zal ik met plezier gaan werken en mij volledig inzetten in de praktijk voor oefentherapie Mensendieck en Cesar van Jeantine Noordzij, waar ik met name de dinsdag aanwezig zal zijn.

Lieke Olivier

 

Ook ik, Jeantine, kijk uit naar een prettige samenwerking met Lieke. Van harte welkom in de praktijk!