Vanaf maart’18 tot juni’18 begeleid oefentherapie Noordzij een stagiaire, Rojin Ebrahimi

Stagiaire, Rojin zal veelal op woensdag en vrijdag in de praktijk zijn. Zij is nu 3e jaars student aan de opleiding voor oefentherapie Mensendieck / Cesar in Amsterdam waarbij zij al veel kennis bezit over de diverse klachten. In een vorige stage heeft zij ook al geleerd enkele oefeningen te geven. Tijdens deze stage nu zal zij meekijken bij alle facetten van een behandeling en zal zij ook enkele oefeningen geven. Mocht u dit niet wensen, dan verneem ik dit graag. Uw wensen als client zullen ten alle tijden gerespecteerd worden.

Ik wens Rojin een ontzettend leuke en leerzame stageperiode!

Met vriendelijke groet,

Jeantine Noordzij

Hieronder zal ik mij in het kort voorstellen:

Mijn naam is Rojin Ebrahimi. Ik studeer Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool Van Amsterdam en pre-master Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Om mij verder te kunnen professionaliseren binnen de praktijk loop ik met veel enthousiasme stage in de praktijk voor Oefentherapie Noordzij.

Het is mijn ambitie om later zelf als een oefentherapeut o.a. patiënten met slaapstoornissen / slaapoefentherapie, ademhalingsklachten en chronische pijn klachten te behandelen.

Ik ga zelf 3 keer per week naar de sportschool om mijn conditie te verbeteren. Verder is mijn hobby zwemmen en het luisteren naar muziek!

Hopelijk tot ziens in de praktijk, Rojin